Onze visie

“Het grootste, leukste en gemakkelijkste platform zijn voor paranormale contacten.” Elke dag werken we hard om deze missie werkelijkheid te maken.

De missie
Wij zijn continu opzoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de diensten te verbeteren. Door samen met de consulenten te brainstormen over ideeën én deze toe te passen kan kwaliteit gewaarborgd worden. We zijn nooit “uitverbeterd” en werken hier dagelijks aan.

De haalbaarheid 
Mediumchat streeft de missie en visie na door innovatief te zijn, te luisteren naar de klanten, samen te werken met de juiste consulenten en door open te communiceren. Mediumchat probeert te allen tijde de verwachtingen van de klant en de consulent te overtreffen.

Kernbegrippen:
  • Transparantie: Wij zijn toegankelijk voor klanten. Dit komt omdat de klant vanuit zijn of haar eigen vertrouwde omgeving kan chatten. Daarnaast is een chat laagdrempelig, eenvoudig en minder eng dan bellen. De klant kan zien wat hij/zij verbruikt heeft en er zullen er achteraf geen onverwachte kosten zijn. Na een gesprek vragen wij een feedback over onze consulenten. Klanten denken regelmatig mee over verbeteringen van het bedrijf. Zowel onze klanten als consulenten ervaren het chatten als erg plezierig.
     
  • Vertrouwen: Vertrouwen is binnen Mediumchat erg belangrijk. Het is namelijk de basis van ons bestaan. Wij hechten veel waarde aan alle afspraken die wij maken met onze consulenten en klanten.
     
  • Leuke opdrachtgever: Bij Mediumchat kun je als consulent je grenzen verleggen. Wij werken namelijk graag aan de persoonlijke ontwikkeling van ons personeel. Het team bestaat uit ervaren consulenten en deze ervaring zetten wij in om minder ervaren consulenten het vak te leren. Welke persoonlijke ontwikkeling gewenst is, bepaal je zelf. Het is belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Wij proberen jou hierbij zo goed mogelijk te coachen en te ondersteunen. Hiervoor werken we intensief met elkaar samen. Op deze manier werken we samen aan de beste resultaten voor Mediumchat.