Wie zijn wij?

Mediumchat is een medium contactwebsite, die ontstaan is op 1 november 2014. De site is ontstaan, omdat we opmerkten dat er een tal van verbeterpunten waren in de paranormale industrie. We namen het besluit om een compleet nieuw systeem op de zetten: Mediumchat. Onderzoek heeft ons geholpen om te kijken wat reeds mogelijk was en waar kansen lagen: kansen om de consument/consulent nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zijn de eerste speler in de markt die begonnen is met het aanbieden van een online chat op de paranormale markt. Wij bieden een kwalitatief goede chat aan met allerlei mogelijkheden.
 

Chatten met een medium

Het viel ons op dat je nergens kon chatten. Dit vonden wij een gemis, omdat in deze moderne tijd een chat goed om zijn plek is. We vinden het belangrijk om anders en beter te zijn dan onze concurrenten. Betrouwbaarheid, transparantie, discretie en professionaliteit zijn zaken waar wij veel waarde aan hechten. We werken hard om kwaliteit te waarborgen. In deze punten blinken wij dan ook uit.

Mediumchat is een website waarbij mensen op een gemakkelijke manier kunnen chatten met mediums,  paragnosten, waarzeggers en kaartleggers. Veel mensen zijn op zoek naar paranormale hulp, maar vinden het lastig deze stap te zetten. Chatten blijkt voor veel mensen een fijne manier van communiceren. Op onze site kun je zolang je maar wilt, chatten met de gewenste paragnost, zonder afspraak. Mocht je met een vervelend gevoel opstaan of naar bed gaan, we zijn er altijd voor je. Wij bieden een breed aantal ervaren consulenten aan op onze website. De uitgebreide profielen geven je de juiste informatie om te kijken wie jou het beste kan helpen.
 

Betrouwbare consulenten

Voordat wij een consulent aannemen, screenen wij deze persoon uitvoerig. Hiervoor hebben wij een speciaal team opgezet met veel ervaring. Dit doen wij om te bepalen of deze consulent bezit over de juiste kwaliteiten om voor Mediumchat te werken. Onze consulenten worden getraind en gecoacht om de kwaliteit van Mediumchat te waarborgen en te verbeteren. De consulenten worden door de klant na elke chat beoordeeld en hierdoor blijft het team op scherp. Verbeterpunten worden meteen aangepakt en waar nodig is, wordt er gecoacht.
 

Duidelijk en toegankelijk

Wij bieden een laagdrempelige en eenvoudige chat aan, die geen onverwachte kosten met zich meebrengt. Onze klanten en consulenten weten wat ze van ons kunnen verwachten. Op deze manier voorkom je voor onverwachte situaties en teleurstellingen. Deze werkmethode zorgt voor tevreden klanten en tevreden consulenten.
 

Het voordeel van Mediumchat:

Wij merkten op dat chatten een fijne methode is voor zowel de klant als consulent. Klanten kunnen namelijk online zoeken naar de juiste consulent en tijdens het gesprek rustig nadenken over hun vragen en antwoord. Daarnaast kunnen de vragen teruggelezen worden, de chat kan worden uitgeprint en er kunnen foto’s worden geüpload tijdens het gesprek. Mediumchat heeft veel voordelen, een aantal van deze voordelen zijn:
·       Gratis een kennismakingschats (vanaf 18 jaar);
·       Na elk gesprek gratis een gespreksverslag;
·       Gratis sms-alerts, zodat je weet wanneer jouw favoriete specialist online is;
·       Mogelijkheid voor fotoreadings en e-mailconsults
·       Betrouwbare en goed gescreende consulenten
·       De hoogste waardering van onze vaste én nieuwe klanten;
·       Mediumchat is aangesloten bij diverse keurmerken;
·       Mediumchat is tot beste website verkozen door diverse vergelijkingswebsites in de branche;
·       Wij hebben een betrouwbare en snelle kantenservice die altijd openstaat voor feedback
·       Elke dag een gratis dag horoscoop, tarotkaart en uitgebreide blog vol leuke en leerzame artikelen;
·       Een Facebook-pagina boordevol leuke items en updates;
·       Veilige betalingen via diverse betaalmethoden. 
 

Waarom doen we wat we doen? 

Wij van Mediumchat willen graag mensen helpen met al hun levensvragen. Of het nu gaat over de liefde, vriendschap, geluk of andere zaken, wij helpen graag iedereen. Jarenlang waren wij al geïnteresseerd in deze industrie. Toen deze kans zich in 2014 voordeed, hebben wij deze kans gepakt en hebben wij van onze hobby ons werk kunnen maken. Wij hebben veel plezier in ons werk. Het leuke van de paranormale industrie is, dat je niet uitgeleerd bent. Door middel van reviews van klanten en consulenten werken wij elke dag om onze chat beter te maken. Daarnaast coachen wij onze consulenten zo goed mogelijk, om de beste in onze markt te zijn en te blijven.